НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
На базенима у граду поштују се мере заштите

УТОРАК, 30. 06. 2020.

  Током летње сезоне 2020. грађанима Параћина на располагању су затворени базени у Спортско-рекреативном центру «7. јули» и отворени, у склопу комплекса «Престиж».

 Базени у хали, отворени су од 1. јуна, после паузе у време ванредног стања. Раде сваког дана уз обавезну примену важећих мера и препорука заштите здравља у условима актуелне епидемиолошке ситуације, што подразумева ношење маски и рукавица до уласка у део објекта у коме су базени, дистанцирање, пролазак кроз дезобаријере, постављене на више места у објекту, обавезно туширање пре уласка у базен.

 Радно време за грађанство је од 12 до 17 сати. За млађе од 8 година улаз је бесплатан, за децу од 8 до 12 година је 110 динара, колико кошта и повлашћена породична карта за родитеље са децом, док одрасли улаз плаћају 160 динара. За коришћење базена у ноћном термину, од 22 до 1 сат после поноћи, улазница кошта 220 динара.

 Од недавно, су почели са радом и отворени базени «Престиж», са новим садржајима у реновираним објектима, по ценама улазница као прошле године, за млађе од 7 година 100 динара, за остале 200. Радно време отворених базена је сваког дана од 10 до 19 сати.

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 3 guests online