НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
Биланс за јун – 22 позитивна на корону

СРЕДА, 01. 07. 2020.

 У Ковид амбуланти параћинског Дома здравља, регистрован је још један пацијент позитиван на КОВИД 19, чији су резултати стигли јуче поподне.

 Данас је узорковано шест пацијената, међу којима је половина на контролном тестирању, односно, већ су били позитивни, па ако се покаже да су то и даље, они неће утицати на повећање броја заражених, евидентираних овог месеца.

 На крају јуна, биланс Ковид амбуланте је 15 особа инфицираних вирусом короне, а укупан број позитивних који су тестирани преко амбуланте, Опште болнице и Завода за јавно здравље, за параћинску општину је 22. Пошто је до почетка јуна Параћин четрдесетак дана био без иједног случаја короне, овај број представља узнемирујућ пораст, али не представља жариште, као што је случај у градовима и општинама где је проглашена ванредна ситуација.

 На грађане се апелује да наставе да воде рачуна о примени заштитне опреме, држању дистанце и хигијени руку и да буду одговорни према себи и другима, јер је то најефикаснији начин сузбијања ширења вируса короне.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 5 guests online