НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
У недељу због радова на мрежи искључења струје

СРЕДА, 15. 07. 2020.

 Из параћинске Електродиструбуције обавештавају потрошаче да ће, због планираних радова на мрежи и електроенергетским објектима, у недељу, 19. јула, доћи до искључења струје у граду и селима, по утврђеном распореду.

 Најдуже ће без струје бити потрошачи у центру града, у згради изнад маркета "Идеа", улаз број 1 и зграда Општине, од 12 до 20 сати.

 Само један сат ће без струје бити зграде СУП-а и Општинског суда, улаз број 2, у згради изнад маркета "Идеа", војна зграда на углу Улице мајора Марка и Улице владике Николаја, део Улице мајора Марка, ка Цркви и просторије катастра, од 12 до 13 сати.

 Због ремонта постројења Трафо станице у Главици, на по један сат, од 8 до 9 преподне и од 17 до 18 сати послеподне, без струје ће бити највећи део града, осим Јагодњака и Глождака. Без струје ће у том периоду бити и погони Чоколенда, Бомбонаре, Пекаре, хотел Орбис, МЗ Главица и Индустријска зона, са већим потрошачима, као што су предузећа "Милић", "Матокс", бетоњерка "Ралевић", ауто центар "Ефикс", БМВ сервис, репетитори на Чукари, као и цело конзумно подручје Поповца - Забрега, Буљане, Бошњане, Извор, Грза, Клачевица, Лешје, Доња и Горња Мутница, Шалудовац, Плана, Давидовац, Мириловац, Лебина и део Голубовца.

 У недељу ће на кратко, по пола сата, пре и поподне, од 6 до 6:30 и од 18 до 18:30 без струје бити потрошачи са крежбиначког конзума - Дреновац, Доњи Катун, Сикирица, Горње и Доње Видово, Ратаре, Крежбинац, Голубовац, Бусиловац и Својново. Два пута по пола сата, 19. јула, ће од 8 до 8:30 и од 19 до 19:30 без стује бити потрошачи у Стрижи, Данкову, Рибници, Текији, Шавцу, Чепуру, Рашевици, Трешњевици, Поточцу, и предузећима "Бахус", "Љуба инвест", Млекара "Михајловић", "Транскоп", "Валога", "Магнум", Дрво Маг, Багремар, фабрика отпадних вода и водоводна постројења.

 

 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online