НасловнаO ПараћинуЛокална самоуправа >Управа / Oбрасци >ПривредаКонтакт
У поноћ истиче рок за предају кандидатура

ПЕТАК, 05. 06. 2020.

 За предстојеће локалне изборе, који ће бити одржани у недељу, 21. јуна, општинска изборна комисија је, до сада, прогласила 7 изборних листи кандидата за одборнике будућег сазива Скупштине општине Параћин.

 Изборној комисији су јуче документацију поднеле још две групе грађана, о чијем ће проглашењу надлежна комисија одлучивати на наредним седницама.

 У складу са утврђеним роковима спровођења изборних процедура, рок за подношење предлога кандидата за одборнике локалне скупштине, подржаних од стране најмање 30 бирача по кандидату, истиче у поноћ.

 

 
Тест на КОВИД-19 од 1. јуна могућ на лични захтев

ПЕТАК, 05. 06. 2020. 

Од 1. јуна је могуће урадити тестове који се плаћају, на лични захтев, на КОВИД-19, као и брзи серолошки тест, који показује присуство антитела.

 

 
Моравска, у Жабару, комплетно под асфалтом

ПЕТАК, 05. 06. 2020. 

Асфалтирањем последњег крака Моравске улице у Жабару, после дужег решавања имовинских проблема и изградње канализације, приградско насеље Месне заједнице "Бранко Крсмановић" комплетно је покривено инфраструктуром. До сада, имовински рашчишћене Власинска, Иве Андрића, у Насељу цара Душана без броја и део улице код Пионира, у Насељу царице Милице, биће асфалтиране у наредном периоду, док се за остале у приградским насељима очекује решавање имовинских проблема, што ће омогућити и њихову изградњу.

 

 

ANKETE

U sta bi trebalo ulagati u Paracinu?
 

TRENUTNO NA SAJTU

We have 2 guests online