Menu

Након разматрања жалбе Весне Марковић из Шавца, на решење Управе за локални економски развој, јавне службе и друштвене делатности, Општинско веће је, на 50. седници, одржаној електронски, донело решење којим се жалба усваја.

На основу пресуде Управног суда веће је донело Решење којим се поништава Решење Центра за социјални рад, од 12. 09. 2018. године и наложило Центру да спроведе поступак и донесе ново решење.

На овој седници је дата и сагласност на прве измене финансијских планова месних заједница Данково, "Глождак" и "Центар", за 2021. годину.

Извештај Комисије за спорт о усвајању захетва да се неутрошена средства из првог квартала пренесу у наредни, за Фудбалски клуб "Напредак" Дреновац, Стонотениски клуб "СФС Борац", Рукометни клуб "Параћин", Планинарски клуб "Јаворак" и Шаховски клуб "Параћин", добио је сагласност већа, као и Извештај те Комисије о усвајању усклађеног ревидираног предлога Годишњег програма за Атлетски клуб "СФС Борац" за 2021. годину.

Општинска управа Параћин, Томе Живановића 10. ,35250 Параћин , Србија
телефон +381 35 563 601 , факс +381 35 563 165, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.