Menu

Драги суграђани и суграђанке, Пред вама је упитник о идентификовању потреба у општини Параћин, ради унапређења квалитета живота и подршке најрањивијим члановима наше локалне заједнице. Ваше мишљење нам је значајно како бисмо употпунили информације у процесу планирања и реализовања мера и активности у области социјалне заштите по мери наших суграђана којима је подршка потребна. Упитник можете попунити кликом на линк у наставку (банер испод):

Активност се спроводи у оквиру пројекта „Подршка одрживим услугама социјалне заштите у заједници и политикама укључивања на локалном нивоу“, који финансира Европска унија у оквиру ИПА 2020. Уговорно тело је Министарство финансија – Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније, надлежно министарство за реализацију пројекта је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, док је Стална конференција градова и општина (СКГО) задужена за имплементацију пројекта. Стална конференција градова и општина (СКГО) и општина Параћин потписале су Споразум о сарадњи у спровођењу пакета подршке за унапређење социјалне заштите. Општина Параћин је једна од 20 локалних самоуправа које су добиле пакет подршке за унапређење социјалне заштите на локалном нивоу.

Општинска управа Параћин, Томе Живановића 10. ,35250 Параћин , Србија
телефон +381 35 563 601 , факс +381 35 563 165, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.